Entertainment

Kim K. huurt ex-gevangene Alice Johnson (64) in als model voor haar nieuwe merk

  1. Newschevron right
  2. Kim K. huurt ex-gevangene Alice Johnson (64) in als model voor haar nieuwe merk

Alice Marie Johnson, de vrouw die vorig jaar mede dankzij Kim Kardashian werd vrijgelaten uit de gevangenis, gaat een nieuwe carrière tegemoet. De 64-jarige vrouw is namelijk door Kim ingehuurd om model te staan voor haar label SKIMS.

Vrijheid
"Echte vrouwen, echte verhalen", staat erbij het filmpje van Alice op het Instagramaccount van het ondergoedmerk. "Ik kende Kim Kardashian niet eens", vertelt Alice in de video. "Maar zij heeft voor mijn vrijheid gestreden. Dat is waarom ik haar mijn 'war angel' noem. Niks stond tussen haar en mijn vrijheid in."

Ook vertelt ze hoe dankbaar ze is met een tweede kans in het leven. "Dat ik nu gewoon de deur open kan doen wanneer ik wil en naar buiten kan lopen om de frisse lucht, de vrijheid in te ademen, dat is waardevol voor mij."

Tweede kans

President Trump verleende in juni 2018 gratie aan Alice Marie Johnson, na een maandenlange campagne van Kim Kardashian. De vrouw werd 21 jaar geleden tot levenslang veroordeeld voor het plegen van geweldloze drugsdelicten, zonder kans op voorwaardelijke vrijlating. Volgens Kim, en miljoenen anderen, was de straf die Alice moest uitzitten oneerlijk en verdiende ze een tweede kans.

{twitter https://twitter.com/yashar/status/1004503907375042560 }

Ster advertentie
Ster advertentie