Entertainment

Kevin Hart na ernstig auto-ongeluk: "Als God praat, moet je luisteren"

foto: Instagram: Kevin Hart
  1. Newschevron right
  2. Kevin Hart na ernstig auto-ongeluk: "Als God praat, moet je luisteren"

Het is de afgelopen maanden nogal stil geweest rondom de man die normaal nooit stil is: Kevin Hart. En dat is helemaal logisch, want hij werkte keihard aan zijn herstel nadat hij zwaargewond raakte bij een ernstig auto-ongeluk begin september. Nu laat de comedian toch even van zich horen.

"Neem vandaag niet voor lief, want morgen is je niet beloofd." - Kevin Hart

Herstel

"Je hebt niet de controle over alles. Hoe erg je dat misschien ook denkt, het is niet zo. Uiteindelijk kan het allemaal zo over zijn", vertelt Kevin Hart in een voice-over van een video die hij postte op Instagram. In het filmpje zitten beelden van het herstel van de 40-jarige acteur, die ernstig rugletsel opliep door de crash. Zo zie je hoe hij er kort na de operatie aan toe was, hoe hij behandeld wordt door een fysiotherapeut en hoe hij keihard traint om weer aan te sterken.

Luisteren

Het ongeluk heeft een diepe indruk op Kevin gemaakt. Hij beschouwt het als een wake-upcall:

"Als God praat, moet je luisteren. En ik zweer het je: het leven is grappig. Sommige dingen die je overkomen kunnen uiteindelijk de dingen zijn die je het meeste nodig had. In mijn geval voelde ik dat God zei: 'Ga eens zitten, je beweegt te snel. Je doet te veel. Je ziet niet de dingen die je moet zien.'"

Ander perspectief

Kevin bekijkt zijn leven na de auto-crash door een ander perspectief. Hij waardeert het leven meer dan ooit. "Ik ben dankbaar dat ik hier nog ben." Ook zegt hij heel dankbaar te zijn voor alle mensen die er voor hem zijn: zijn familie, zijn vrienden en ook zijn fans.

Hij noemt zijn herstel 'de weg naar een betere versie van zichzelf'. Hoewel de comedian heel erg uitkijkt naar een frisse start in 2020, beseft hij zich nu ook dat hij van elke dag moet genieten.

"Neem vandaag niet voor lief, want morgen is je niet beloofd."

Ster advertentie
Ster advertentie