Entertainment

Fans Nasrdin Dchar kopen massaal kaarten voor zijn show om weg te geven aan anderen

foto: FunX
  1. Newschevron right
  2. Fans Nasrdin Dchar kopen massaal kaarten voor zijn show om weg te geven aan anderen

Meerdere fans van Nasrdin Dchar kopen om een bijzondere reden kaartjes voor zijn show. Dit heeft de acteur via Instagram gedeeld. Hij vroeg zijn volgers om met verhalen te komen van mensen die een avondje uit verdienen. Evelien kwam als eerste met het voorstel om kaarten bij te dragen, waarna andere mensen haar voorbeeld volgen en nu kaarten kopen om weg te geven aan anderen.

Avondje uit

Nasrdin wilde een aantal van zijn volgers blij maken met een avondje uit, nadat de familie Meiland niet is ingegaan op zijn voorstel om naar zijn show te komen, zo schrijft hij op Instagram. Zijn volgers maakten kans op kaartjes voor zijn theatershow Familiekroniek. Hiervoor deed de acteur, die onder andere bekend is van de serie Mocro Maffia en de film Rabat, een oproep via zijn Instagram-story.

Suggestie

Zoals hij in onderstaande post zelf uitlegt, stroomde zijn dm-inbox vol. Daar zat een opvallende suggestie bij.

''Hi Nasrdin, ik vind het zo mooi om te zien dat je telkens de energie weet te vinden om tegen zulke negativiteit in te gaan. Je aanbod om kaarten weg te geven vind ik prachtig, en gezien de overvloed aan reacties heb ik een idee'', aldus Evelien. Ze legt uit dat ze zelf het theater niet in kan vanwege gezondheidsredenen en komt vervolgens met het voorstel om kaarten bij te dragen: ''Ik was aan het nadenken hoe ik jou dan wel kon steunen, want hoe voller een theater, hoe beter. Mag ik twee kaarten bijdragen om weg te geven? Ik weet niet of dat te regelen is? Dat maakt de keuze iets minder moeilijk voor jou hopelijk.''

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Stil van

Het aanbod van Evelien werd door Nasrdin met veel waardering in zijn Instagram-story gedeeld. Andere mensen raakten hierdoor geïnspireerd om ook hun steentje bij te dragen. De acteur had blijkbaar niet verwacht dat anderen het voorbeeld van Evelien zouden volgen: "Dit is toch ongelooflijk mooi! Ik ben hier gewoon stil van."

Ster advertentie
Ster advertentie