Entertainment

A$AP Rocky: "Ik heb een seksverslaving"

foto: EPA
  1. Newschevron right
  2. A$AP Rocky: "Ik heb een seksverslaving"

A$AP Rocky heeft al heel lang een seksverslaving. Dat onthult de rapper in een interview in de show Untold Stories of Hiphop met Dj Angie Martinez.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

sinds de brugklas

Volgens A$AP Rocky is hij al sinds de brugklas een seksverslaafde. "Ik was continu geil. Ik had nog niet eens sperma in mijn testikels, maar ik was letterlijk de hele tijd geil."

Presentatrice Angie Martinez haakt daarop in door te zeggen dat het continu geil zijn je nog geen seksverslaafde maakt. Toch bevestigt hij dat het echt waar is. "Dit zijn dingen waar mensen niet graag over praten en die ze niet willen toegeven, maar ik schaam me er niet voor. Ik heb mijn hart op de tong."

Duur bed

A$AP Rocky heeft wel vaker gezegd geobsedeerd te zijn met orgies en trio's, maar het is de eerste keer dat hij het een verslaving noemt. De 31-jarige artiest zei ooit in een interview met Esquire dat hij een duur bed nodig had, omdat hij vaak orgies heeft met vrouwen die heel dichtbij hem staan. "Ik heb er vaak foto's en video's van gemaakt. De vrouwen die ik om me heen heb, zijn net zo vrij van geest als ik.".

Ster advertentie
Ster advertentie