Entertainment

Jay-Z huurt advocaat in voor 21 Savage

foto: YouTube: Kanye West
  1. Newschevron right
  2. Jay-Z huurt advocaat in voor 21 Savage

Jay-Z heeft een advocaat ingehuurd om rapper 21 Savage vrij te krijgen. De 26-jarige rapper zit sinds het afgelopen weekend vast, omdat hij geen verblijfsvergunning heeft, illegaal in Amerika verblijft en dus dreigt te worden uitgezet.

britse tiener

21 Savage, ofwel Sha Yaa Bin Abraham-Joseph, vertrok in 2005 als Britse tiener naar Atlanta. Hij had een visum van een jaar, maar die is nooit verlengd.

belachelijk

Nu de Amerikaanse immigratiedienst heeft geconstateerd dat de rapper illegaal in de VS verblijft, wordt hij gevangen gehouden. Onder andere J. Cole, Offset, The Game, Meek Mill en Nicki Minaj hebben hun ongenoegen geuit over deze situatie. Ook Jay-Z is er niet blij mee en besloot daarom een advocaat in te schakelen.

In een officieel statement zegt Jay-Z het volgende: "De arrestatie en detentie van 21 Savage is echt belachelijk. Hij was al vier jaar in afwachting van zijn visumaanvraag. Om een succesvolle artiest te kunnen zijn, verdient 21 Savage het om zo snel mogelijk weer herenigd te worden met zijn kinderen."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie