Entertainment

Drake betaalde $500 boete van Golden State Warriors

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Drake betaalde $500 boete van Golden State Warriors

Drake is door NBA-team Golden State Warriors voor 500 dollar beboet. Dat deelde de coach van de Warriors, Steve Kerr, maandag op een persconferentie.

Te laat

De coach van de Warriors begint de anekdote door te vertellen dat hij twee van zijn spelers miste op het vliegveld, voordat zij met het team naar LA zouden vliegen. "Steph Curry en Draymond Green zaten niet in het vliegtuig op het moment dat we zouden vertrekken. Ik belde Steph om te kijken wat er aan de hand was. Hij zei: 'Oh, sorry. Ik ben met Drake en Draymond. We zijn nog steeds in het stadion. Sorry dat we te laat zijn'."

500 dollar

Kerr vervolgt zijn verhaal met betrekking tot speciale regels die bij het team werden gehanteerd. "We hadden toen een teamregel dat je een paar keer per jaar een vriend mee mocht nemen in het vliegtuig. Steph besloot, zonder dat ik het wist, gebruik te maken van die regel door Drake mee te nemen. Dus Drake stapte het vliegtuig in met Draymond en Steph, waarna ik alle drie heb beboet voor het feit dat ze te laat waren. En Drake heeft zijn boete van 500 dollar netjes betaald."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Fanatieke basketbal-fan

Drake staat bekend als een fanatieke basketbal-fan die regelmatig in stadions aanwezig is. Daar laat hij zich dan ook gelden door van alles naar spelers te roepen. Hoewel Drake de officiƫle wereldwijde ambassadeur van de Toronto Raptors is, kan hij het goed vinden met de spelers van de Golden State Warriors, wat nogmaals blijkt uit deze anekdote.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie