Entertainment

Ook Paris Hilton wil president worden: #MakeAmericaHotAgain

foto: Instagram @parishilton
  1. Newschevron right
  2. Ook Paris Hilton wil president worden: #MakeAmericaHotAgain

Na Kanye West heeft de volgende Amerikaanse celebrity zich ook al aangediend om president te worden: Paris Hilton! De rijkeluisdochter is op Instagram druk bezig met campagne voeren voor haar presidentschap. Waarschijnlijk gaat het om een grap, maar aan de andere kant... dat dacht men ook over Donald Trumps aankondiging in 2015 en we weten hoe dat afgelopen is!

Witte Roze Huis

In een campagnevideo op Instagram 'bevestigt' Paris dat ze inderdaad van plan is om voor het presidentschap te gaan. "Ja, ik ga ervoor!" De realityster weet ook al wie haar vice-president wordt: Rihanna! "Zij is slim, getalenteerd en beeldschoon. Ik wil haar heel graag aan mijn zijde." Daarnaast vindt Paris het belangrijk dat ze iemand heeft die haar de waarheid verteld. "Eerlijkheid is heel belangrijk voor mij. Je moet iemand hebben die je de waarheid durft te vertellen, bijvoorbeeld wanneer je outfit niet cute is." Tot slot vertelt Paris dat het Witte Huis een flinke make-over krijgt als zij haar intrede doet en geheel roze zal worden.

#MakeAmericaHotAgain

Waar Trumps campagne slogan 'Make America Great Again' niet meer weg te denken is, heeft Paris zo haar eigen variant bedacht: Make America Hot Again, is de slogan van haar campagne. Mocht Paris inderdaad president worden, dan lijkt dat er inderdaad van te komen als we zien hoe zij van plan is het land te gaan besturen. De Oval Office wordt dan namelijk niet alleen gebruikt om belangrijke beslissingen te nemen, maar vooral ook om sexy Instagram-foto's te nemen.

Check hieronder de campagne posts van 'president Paris'.

Ster advertentie
Ster advertentie