Entertainment

Social Talk: Sevn Alias album voor release te horen bij FunX en Ashafar ruilt Panamera in

foto: instagram/delanylb/nesimnajih/sevnalias
  1. Newschevron right
  2. Social Talk: Sevn Alias album voor release te horen bij FunX en Ashafar ruilt Panamera in

Wat voor juicy dingen gebeurden er donderdag op de socials? Waarom gooide Delany champagne over haar nieuwe contract? Klopt het dat je het album van Sevn Alias al eerder kan horen bij FunX? En wat gaat Latifah naast muziek nog meer uitbrengen?

Van Panamera naar Lamborghini

Vergeet de Porsche Panamera, want Ashafar kondigde vandaag Lamborghini-season aan op Insta! Gewapend met een shisha toont hij ons hoeveel rook er uit de uitlaten gaat komen.

Champagne valt contract aan

Delany heeft getekend bij AT Bookings, maar er zijn mensen die twijfelen of de deal rechtsgeldig is. Ze morste namelijk champagne over haar gloednieuwe contract heen. Zou het een ongelukje van geluk zijn of eist de champagne een (nog?) betere deal voor Delany?

Sevn bij 7/11

Sevn Alias releaset 26 juli zijn gloednieuwe album SIRIUS! Als je de nieuwe tunes als eerste wil checken, schakel dan 25 juli om 22:00 uur in op FunX, want dan komt de rapper in 7/11 langs voor een exclusieve luistersessie!

Bommetje

Lil Nas X domineert charts nog steeds met Old Town Road, maar de opvolger staat al te trappelen om uit te komen. Dat gaat wereldwijd weer inslaan als een bom(metje). Misschien de volgende keer even je kleren uittrekken bro.

Turken en Schotels

Na deze foto weten we het zeker: Nesim heeft 100% Turkse roots. Dat komt niet door het theeglas, maar het bijbehorende schoteltje. Turkser dan een rood/witte schotel wordt het niet, toch Çay Boy?

PUUR

Latifah wil niet alleen dat je naar haar muziek luistert, want ze gaat zich ook richten op je boekenkast! Tijdens het opnemen van haar nieuwe album Van een meisje naar een vrouw raakte ze zo geïnspireerd, dat ze in haar pen (of toetsenbord) is geklommen. De eerste pagina's van het boek PUUR, kan je al lezen.

Haren van Biebs

Als we het toch over dingen hebben die niemand zag aankomen: die bos haren op Justin Biebers benen.

"Dan ni e flikker"

Sommige reacties van fans zie je ook niet aankomen. Maradonnie begrijpt dat als geen ander. Hij ontvangt de vaagste berichtjes in zijn dm-box. Gelukkig kan hij er altijd om lachen: "Dan ni e flikker!"

Major Lazer hackt Bartofso

Dit gaat dieper dan sliden in een DM. Het lijkt erop dat Major Lazer de Insta van Bartofso heeft gehackt.

BLAUWE RARRI

Armo, Armoowasright of Rarri, ik weet niet meer hoe ik hem moet noemen, maar wel dat hij in Maaleboe (Malibu?) is en daar een videoclip heeft opgenomen met een dame in het blauw. Drie keer raden welke kleur centraal staat in de video...

Ster advertentie
Ster advertentie