Entertainment

Dwyane Wade verdedigt zoons keuze om nepnagels en crop top te dragen

foto: Instagram: gabunion
  1. Newschevron right
  2. Dwyane Wade verdedigt zoons keuze om nepnagels en crop top te dragen

Basketballer Dwyane Wade en zijn vrouw Gabrielle Union dachten op Thanksgiving een leuke familiefoto online te plaatsen, maar helaas volgde er een stortvloed aan negatieve reacties. De reden daarvoor was de outfit van zoon Zion. Hij droeg een crop top en had nepnagels op.

'Slechte opvoeding'

Dat niet iedereen de familiefoto op prijs telt, blijkt uit de reacties. In de comments is te lezen dat sommigen het raar vinden dat Dwayne en stiefmoeder Gabrielle hun zoon er zo bij laten lopen. Sommige critici vinden ├╝berhaupt dat hij te jong is om een naveltruitje te dragen en nepnagels op te hebben, ongeacht zijn geslacht.

verwantwoordelijkheid

In een interview met Variety verdedigt de NBA-ster de outfitkeuze van zijn zoon. Daarnaast deelt hij zijn standpunten over opvoeding. "Ik denk dat wij als een familie elkaar moeten supporten. Dat is onze verantwoordelijkheid. Mijn verantwoordelijkheid is om achter de keuzes van mijn kinderen te staan. Wat die ook mogen zijn." De voormalige basketballer gaat vervolgens verder door te zeggen dat elk kind anders is. "Ik denk dat veel mensen van je verwachten dat je elk kind op dezelfde manier opvoedt, maar elk kind is anders. Het is aan mij om hen te leren kennen. Ik vind dat elke ouder dat moet doen. Zet je eigen behoeftes niet voor die van hen."

Niet de eerste keer

Dit is niet de eerste keer dat Zion Wade reacties los heeft gemaakt bij mensen. Eerder plaatste Gabrielle een Halloweenfoto samen met Zion waarbij zijn pose voor een hoop reacties zorgde.

Ster advertentie
Ster advertentie