Entertainment

Social Talk: Ciara kondigt nieuwe muziek aan en Monica Geuze viert verjaardag

  1. Newschevron right
  2. Social Talk: Ciara kondigt nieuwe muziek aan en Monica Geuze viert verjaardag

Wat gebeurde er vandaag op de socials? Check hier de laatste juice!

FAKE

Jayh is al het fake gedoe helemaal zat, zo laat hij weten in een video: "Al die chicks die jullie zien op Insta en social media, de helft van die chicks, ze stinken! Kan je wel mooi zijn, maar je stinkt! Je plastisch chirurg fixt je lip voor je fixt je boobies en je ass, maar faka met je douche?"

Happy Birthday

Monica Geuze is vandaag jarig! De influencer is 24 jaar oud geworden. Op Instagram schrijft ze dat het afgelopen jaar de beste was. "Ik ben moeder van onze dochter geworden en ik heb zeker de beste mensen uit de wereld om me heen."

nana fofie en nicki

Een moment om nooit te vergeten voor Nana Fofie. De zangeres ontmoette eindelijk haar grote voorbeeld Nicki Minaj, die in Nederland was voor een optreden. Nicki heeft al meerdere keren laten weten een groot fan te zijn van Nana Fofie.

New Music

Ciara komt binnenkort met nieuwe muziek. Op haar Instagram laat ze weten dat ze deze vrijdag een track met de naam ThinkinBoutYou uit gaat brengen.

Gass

Hoera! Jacin Trill heeft zijn rijbewijs binnen. Op Instagram laat de artiest weten dat hij het in een keer gehaald heeft.

Ster advertentie
Ster advertentie