Entertainment

Doja Cat is "blij om te zien" dat ruim 500.000 fans haar ontvolgen

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Doja Cat is "blij om te zien" dat ruim 500.000 fans haar ontvolgen

Doja Cat heeft een controversiële post op haar Instagram-story geplaatst, wat voor veel verwarring zorgt onder haar fans. De zangeres zegt namelijk blij te zijn dat mensen haar ontvolgen en voelt zich daarom juist "vrij". Het gaat in totaal om zo'n 500 duizend volgers.

Doja Cat

Het feit dat Doja Cat een rocky relationship heeft met haar achterban komt voor velen niet als een verrassing. De artiest is duidelijk nog niet klaar met haar controversiële uitspraken, want via haar Instagram-story deelt de zangeres dat ze "blij is om te zien dat mensen haar ontvolgen." Daarnaast zegt Doja Cat dat het voelt "alsof ze een enorm beest heeft verslagen dat haar al die tijd heeft tegengehouden". Verder zegt de grammy-winnares dat ze "nu eindelijk kan 'reconnecten' met de mensen die om haar geven en van haar houden om wie ze nu is en niet om wie ze was."

Dit zorgt voor grote verwarring onder haar fans. Zo schrijft een fan via X, voorheen Twitter: "Hoe kunnen haar fans van haar houden, als ze haar niet kennen?" Een ander vraagt zich af of dit het doel was van Doja Cat en reageert: "Dus nu wil je doen alsof je dit allemaal hebt gedaan om van je fans af te komen? Om vervolgens weer een betere band met je overgebleven fans op te bouwen?"

foto: Instagram: Doja Cat

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

"Kittenz"

Dit is niet de eerste keer dat Doja Cat oneenigheid heeft met haar fans. Zo uite de singer-songwriter eerder al haar boosheid richting haar fans die zichzelf "kittens" noemde. "Mijn fans noemen zichzelf niet zo. Als je jezelf 'Kitten' of f*cking 'Kittenz' noemt, dan betekent het dat je je telefoon eens neer moet leggen en een baan moet zoeken. Of help je ouders in het huishouden", schreef ze afgelopen maand via X. Doja Cat dreigde zelfs een keer om volledig te stoppen met het maken van muziek, na een ruzie met haar fans via social media. Hier keerde ze later weer op terug en besloot dit rigoureuze besluit toch niet voort te zetten.

Ster advertentie
Ster advertentie