Entertainment

Trey Songz gearresteerd bij American Football-wedstrijd

foto: Instagram treysongz
  1. Newschevron right
  2. Trey Songz gearresteerd bij American Football-wedstrijd

Trey Songz is zondag tijdens een American Football-wedstrijd van de KC Chiefs opgepakt door de politie. De 36-jarige artiest belandde voor zijn arrestatie in een worsteling met een agent. TMC meldt dat de agent daarbij volgens getuigen veel te ver ging.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Lastiggevallen

Een getuige vertelt aan TMZ dat het allemaal begon toen Trey werd lastiggevallen door enkele fans die een paar rijen achter hem zaten. De zanger vroeg hen wat rustiger te doen. De agent zou vervolgens op de artiest zijn afgestapt en zonder waarschuwing achter hem aan zijn gegaan. Volgens getuigen werd Trey totaal overvallen door de agent en begon hij zich daarom te verdedigen.

In een video van het Arrowhead Stadium Sunday, waar de wedstrijd plaatsvond, is te zien hoe Trey en de agent in een worsteling raken. Op de achtergrond hoor je fans de politie oproepen om van de zanger af te blijven.

Gearresteerd

Het lukte andere agenten uiteindelijk om de artiest en de agent uit elkaar te halen. Trey werd vervolgens in de boeien geslagen en meegenomen naar het bureau.

TMZ meldt dat Trey is gearresteerd voor huisvredebreuk, het verzetten tegen een arrestatie en het mishandelen van een politieagent. Waarschijnlijk moet hij een dag vastzitten en wordt hij morgenavond vrijgelaten.

Ster advertentie
Ster advertentie