Entertainment

Cardi B showt lichaam en pakt body shamers aan in video: "Laat mijn rollen met rust"

foto: Instagram: @iamcardib
  1. Newschevron right
  2. Cardi B showt lichaam en pakt body shamers aan in video: "Laat mijn rollen met rust"

Als er een iemand is die je niet moet body shamen, is het Cardi B wel. Want damn, die chick pakt je keihard aan. En dat is maar goed ook! Op social media hadden mensen veel te klagen over haar lichaamsgewicht, maar daar wist Cardi wel raad mee. Zo showde ze haar lichaam aan de hele wereld om alle haters de mond te snoeren. Naar aanleiding van dit, sprak Fernando in Start ook met curvy model Joann van den Herik, die zelf vaak met body shaming te maken krijgt.

Photoshop

Deze week maakte iemand een foto van Cardi terwijl ze aan het winkelen was in een Target-winkel. Mensen op social media klaagden over hoe Cardi erbij liep en begonnen daar allerlei opmerkingen over te maken. Zo begonnen veel mensen ook over haar postuur te zeuren. De foto zou volgens fans bewerkt zijn door een aantal haters om Cardi te kunnen body shamen. Toen Cardi later een spicy foto van zichzelf plaatste op Instagram, beschuldigden mensen haar ervan dat ze die foto gephotoshopt zou hebben (het is ook nooit goed hè). Dat was de druppel voor de rapper, want niemand fuckt met haar rollen!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

'Deze b*tch is een beetje aangekomen'

Cardi postte woensdag een video met als caption: "Laat mijn rollen met rust". In de video ging ze helemaal los tegen de body shamers. Dat deed ze overigens in bikini, om alle haters gelijk te showen dat ze ongelijk hebben over haar lichaam.

"Ik moest jullie even dit lichaam laten zien. Ik weet dat deze b*tch een beetje is aangekomen, maar ik moest ervoor zorgen dat mijn dijen bij m'n motherf*cking kont passen. Ik weet dat jullie b*tches beter stil kunnen zijn als jullie eruitzien als een zeehond of wanneer jullie zussen hebben die eruitzien als bizons en jullie moeders de vorm van een walrus hebben. Mij ga je niet body shamen! [...] Maar het maakt niet uit, deze b*tch heeft genoeg geld voor een liposuctie."

'Het is zo irritant'

Iemand die ook weet hoe het voelt om te maken te krijgen met body shaming, is curvy model Joann van den Herik. Fernando belde haar in Start met Fernando op om te vragen hoe zij daarmee omgaat. Joann: "Vooral als je wat voller bent, hebben mensen sneller de neiging om wat over je lichaam te zeggen. Dat heb ik ook wel op Instagram, dus ik herken Cardi's reactie. Soms is het zo irritant."

Gevoelens en impact

Iedereen heeft volgens Joann altijd wel wat te zeggen. Zo is ze voor de een "helemaal niet curvy" en voor de ander weer "veel te dik". Ze probeert het zoveel mogelijk te negeren, maar het blijft een frustrerende situatie die iedere dag een andere impact heeft op Joann.

"De ene dag denk ik: lekker boeien, je vindt mij een varken, maar ik ben wel een succesvol varken. De andere dag denk ik bij mezelf: dit vind ik echt niet leuk. [...] Mensen moeten zich beseffen dat beroemde mensen of mensen met veel volgers ook gewoon gevoelens hebben, dus zulke dingen moet je niet zeggen, want het kan wel echt een impact hebben op mensen."

funxvideo_5eeb29da856cb

Ster advertentie
Ster advertentie