Entertainment

T.I. aangehouden in Amsterdam na incident op de fiets

foto: Shutterstock
  1. Newschevron right
  2. T.I. aangehouden in Amsterdam na incident op de fiets

T.I. reist momenteel samen met zijn vrouw door Europa en heeft het klaarblijkelijk behoorlijk naar zijn zin. Op dit moment verblijft de rapper in Amsterdam en genoot hij gisteren van een ritje op de fiets. Helaas kwam deze fietsrit abrupt tot een eind toen de rapper werd aangehouden voor het gebruiken van zijn smartphone tijdens het fietsen.

Zijspiegel kapotgereden

In een Instagrampost liet T.I. weten dat hij zich op het politiebureau bevond, omdat hij niet stopte met fietsen toen de politie dat vroeg. De rapper verstond naar eigen zeggen niet wat er tegen hem gezegd werd. Vervolgens werd hij afgesneden, waardoor hij met zijn stuur de zijspiegel van de politieauto kapot reed. Uiteindelijk werd hij meegenomen naar het bureau om een boete te betalen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Positief over politie

Eenmaal op het bureau liet T.I. zich positief uit over het handelen van de politie na het fietsincident. "Ze arresteerden me en hebben mijn handen niet eens geboeid. Ik werd gewoon vriendelijk verzocht om in de auto te stappen." Niet lang na zijn aanhouding kon de rapper weer verdergaan met het vieren van vakantie nadat iemand van zijn entourage zijn boete betaald had.

Ster advertentie
Ster advertentie