logo
Entertainment

Zo wordt topspits Erling Haaland een nachtclub uitgezet

bron: AFP
  1. Newschevron right
  2. Zo wordt topspits Erling Haaland een nachtclub uitgezet

Borussia Dortmund-spits Erling Braut Haaland bleef dit jaar maar scoren in Duitsland. De supporters van de Duitse club zijn gek op hem, maar beveiligers van een nachtclub in Noorwegen duidelijk niet. Op Snapchat zijn beelden opgedoken waarop te zien is dat de aanvaller tegen zijn zin in een club moest verlaten.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Weggeduwd

Haaland wordt in de video met drank en al weggeduwd van de club door twee mannen die waarschijnlijk beveiligers zijn. De spits probeert nog met de man te praten, maar die staat niet open voor een goed gesprek met een doelpuntenmachine, terwijl er een rij wachtenden staat. Het zou zomaar kunnen dat Haaland de club uit is gezet vanwege zijn leeftijd. De meeste clubs in Noorwegen hanteren een minimumleeftijd van 21 jaar, terwijl de aanvaller pas 19 jaar oud is.

De vader van Erling, Alf-Inge Haaland, is oud-voetballer van onder andere Manchester United. Hij kan wel lachen om de beelden en post: "Kom op Erling Haaland, terug aan het werk. Dat nachtleven in de grote stad is niets voor jou."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Trainen

De komende tijd zullen we Haaland nog even niet zien spelen of trainen, want de Duitse competitie is inmiddels afgelopen. Toch blijft de Noor niet even rustig in een hoekje zitten. Ook in Noorwegen gaat het werken door. Misschien niet met een voetbal, maar met zo'n boomstam en een zaag kan je ook heel wat spiergroepen trainen.

Ster advertentie
Ster advertentie