Entertainment

Serena Williams kondigt tweede zwangerschap aan op Met Gala

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Serena Williams kondigt tweede zwangerschap aan op Met Gala

Serena Williams is in verwachting van haar tweede kindje. Dat maakt de professioneel tennisspeler bekend op Instagram. Op de foto's showt ze samen met haar man Alexis Ohanian hun looks voor het Met Gala. "Zo blij toen Anna Wintour ons drietjes uitnodigde voor het Met Gala", schrijft ze erbij.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Babybuik

Op de foto's is ook te zien dat Serena, die een zwarte jurk van Gucci draagt, al een kleine babybuik heeft. Hoe lang de 41-jarige succesvolle tennisspeler al zwanger is, is niet bekend. Serena heeft samen met haar man Alexis al een dochter, de 5-jarige Olympia.

Zwangerschap

Serena heeft in het verleden in verschillende interviews vertelt over haar bijna-doodervaring na de geboorte van haar dochter Olympia. Hoewel de zwangerschap perfect verliep - Serena won toen ze twee maanden zwanger was zelfs nog de Australian Open - was dat met de bevalling wel anders. Na een spoedkeizersnede liep ze een longembolie op wat leidde tot veel complicaties.

Grote zus

Ondanks deze traumatische ervaring gaf Serena vorig jaar in een openhartig verhaal in de septembereditie van Vogue aan toch graag een tweede kindje te willen. Mede om die reden kondigde ze aan een punt achter haar professionele tenniscarrière te zetten. "Olympia zegt vaak dat ze een grote zus wil worden. Ik ben zelfs de jongste van vijf zussen en mijn zussen zijn mijn helden, dus dit voelde als een moment waar ik heel goed naar moest luisteren."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie