Entertainment

Dave Chappelle vliegt naar Kanye West om te checken of het goed gaat

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Dave Chappelle vliegt naar Kanye West om te checken of het goed gaat

Komiek Dave Chappelle is Kanye West te hulp geschoten, nu het niet zo goed gaat met de rapper.

speech en twitterfight met kim

Na de gekke, chaotische speech bij zijn eerste presidentiële bijeenkomst in Charleston, South Carolina en een boze uitbarsting op Twitter naar onder andere zijn vrouw Kim Kardashian, maken fans zich wereldwijd zorgen om de rapper. Die gaf gisteren aan dat er een nieuw album van hem op vrijdag uitkomt, maar echt heel goed leek het inderdaad niet met hem te gaan. Kanye West twitterde maandag een aantal rare berichten waarin hij onder andere zei dat Kim Kardashian hem wil opsluiten. Volgens bronnen zou Kim hem al weken willen helpen, maar laat de rapper haar hulp niet toe. Dat bevestigt een bron het Amerikaanse tijdschrift People.

even checken

Dat was voor goede vriend en de bekende komiek Dave Chappelle reden om hem direct op te zoeken. Op Twitter is te zien dat Dave naar zijn ranch in Wyoming is gevlogen, om hem - samen met nog wat anderen vrienden - even te checken. Kanye lijkt de daad van Dave onwijs te waarderen. "Bedankt Dave, dat je op het vliegtuig bent gesprongen om mij op te zoeken", schrijft hij bij het filmpje op Twitter.

"Je bent een godsgeschenk en een echte vriend."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Chappelle's SHow

Dave Chapelle vertelt in het filmpje dat de twee samen voelen als 'echte broederliefde'. Kanye raakte in het verleden bevriend met Dave Chapelle omdat hij optrad toen hij nog upcoming was. Hij verscheen toen in de Chappelle's Show.

Ster advertentie
Ster advertentie