Entertainment

Chrissy Teigen vervangt zonder pardon twee Grammys van John Legend voor eigen award

foto: EPA
  1. Newschevron right
  2. Chrissy Teigen vervangt zonder pardon twee Grammys van John Legend voor eigen award

Als er één koppel in onze favoriete koppel top-10 zou staan, zijn het wel Chrissy Teigen en John Legend. Ook nu heeft het koppel weer een hilarisch moment op social media vastgelegd. Zonder pardon gooit Chrissy namelijk twee Grammys van John aan de kant om plaats te maken voor haar eigen award.

Giving tree award

Zaterdagavond werd Chrissy beloond met een Giving Tree Award die zij kreeg op het Baby2Baby Gala 2019. Chrissy werkt voor Baby2Baby; een organisatie die samenwerkt met beroemdheden om bewustzijn en geld te creëren zodat kinderen die in armoede leven hun eerste levensbehoeften krijgen. Ze kreeg de prijs van haar hubby zelf, die megatrots bleek op zijn vrouw.

"Ik voel me vereerd", zei Chrissy over de award tijdens haar toespraak.

"Geen enkel kind zou honger moeten hebben en geen enkel kind zou moeten leven zonder de basis van een eigen huis."

opvoeding

De moeder van twee kinderen voegde eraan toe dat ze haar kids ook opvoedt met deze gedachtegang. Zo moet haar dochter Luna af en toe haar speelgoed inpakken en wegsturen. "Ze weet dat er mensen zijn die die pakketjes open maken en meer van dat speelgoed gaan houden en er nog veel blijer mee zijn dan zij."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

geen plek voor grammy's

Het meest verbazingwekkende moment kwam niet tijdens het gala, maar daarna. Toen Chrissy en John na een lange avond eindelijk thuis kwamen, liep ze snel naar de ereplaats in hun huis waar tientallen awards van haar man zijn uitgestald.

Er leek geen plek meer voor de award van Chrissy, maar dat bleek duidelijk geen optie. Zonder pardon pakt ze twee Grammys van John Legend van de plank af, die ze vervangt voor haar eigen award. You go girl!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie