Entertainment

Man aangehouden na afsteken vuurwerk op landgoed Kylie Jenner

foto: Tinseltown / Shutterstock.com
  1. Newschevron right
  2. Man aangehouden na afsteken vuurwerk op landgoed Kylie Jenner

Een man is afgelopen woensdagavond over het hek rondom Kylie Jenners landgoed in Los Angeles geklommen om vuurwerk af te steken, zo meldt TMZ. De man werd niet veel later aangehouden door de politie.

Meermaals geprobeerd

Volgens TMZ zou de onbekende man eerder op de dag al geprobeerd hebben op haar landgoed te komen door aan te bellen bij het hek en haar beveiligers lastig te vallen. Hij zou meerdere keren naar Kylie gevraagd hebben waarop hij te horen kreeg dat hij weg moest gaan. De man was toen vertrokken, maar kwam later terug en klom over het hek, waarna hij vuurwerk begon af te steken. De politie was snel ter plekke waardoor de man opgepakt kon worden. Kylie zou op dat moment niet aanwezig zijn geweest.

1200 dollar schade

De man zou tijdens zijn arrestatie meermaals hebben gedaan alsof hij een wapen bij zich had. Ook vond de politie in zijn koffer twee hamers, een aansteker en vuurwerk. Met laatstgenoemde zou hij ongeveer 1200 dollar aan schade hebben toegebracht aan het hekwerk van Kylie's landgoed.

Niet de eerste keer

Het is niet de eerste keer dat mensen dichtbij celebrities proberen te komen door ze thuis op te zoeken. Twee weken geleden wilde een man Ariana Grande persoonlijk ontmoeten bij haar thuis. Nadat haar beveiligers vroegen of de man wilde vertrekken werd hij agressief en haalde hij een mes tevoorschijn.

Ster advertentie
Ster advertentie