Entertainment

Lil Nas X crasht bruiloft in Disney World

foto: Twitter: @LilNasX
  1. Newschevron right
  2. Lil Nas X crasht bruiloft in Disney World

De wereldhit van Lil Nas X Old Town Road is nog steeds heel populair bij dj’s over de hele wereld. Een dj draaide het nummer op een bruiloft in Disney World toen Lil Nas X plotseling kwam aanlopen met de bruid. En dat was niet de enige verrassing van de Amerikaanse rapper.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Vol verbazing

De artiest was de afgelopen week op vakantie in het attractiepark in Orlando, Florida toen hij besloot wat mensen te verrassen. Toen hij erachter kwam dat er een bruiloft aan de gang was, kreeg hij een idee. In een video op zijn Twitter zie je hem samen met de bruid de feestzaal binnen wandelen. Het aanwezige publiek werd helemaal gek en je ziet een dame verbaasd opkijken: “Wat de f*ck gebeurd er?!” Het ziet er wel uit als een spoedbezoekje aangezien Lil Nas de mensen kort na aankomst alweer bedankt.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Voor de jeugd

De Amerikaanse superster wilde goed gebruikmaken van zijn bezoek aan het attractiepark en besloot om nog meer mensen te verrassen. Hij kwam erachter dat er in een andere zaal een evenement georganiseerd werd voor terminaal-zieke kinderen, dus besloot Lil Nas om ook daar langs te gaan. De kinderen waren dolgelukkig toen ze Old Town Road hoorden en ook nog eens de kans kregen met de rapper op de foto te gaan.

Ster advertentie
Ster advertentie