Naar homepage
Entertainment

Selma Omari geeft eindelijk duidelijkheid over relatiestatus met Boef

foto: Instagram
  1. Newschevron right
  2. Selma Omari geeft eindelijk duidelijkheid over relatiestatus met Boef

Het was een vraag die iedereen afgelopen week bezig hield: is het nou uit of aan tussen Selma Omari en Boef? Beiden verwijderden alle foto's van hun social media waar ze met elkaar op stonden en de twee ontvolgden elkaar zelfs. Maar of de twee dan ook geen setje meer waren, dat bleef vaag.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Gossip

Tot nu, want Selma Omari heeft duidelijkheid over hun huidige relatiestatus gegeven in Gossip: het YouTube-programma van Anna Nooshin.

Is het uit?

De allereerste vraag die Anna aan haar stelt is of het uit is tussen de twee en Selma beantwoordt de vraag met "Nee, het is niet uit!"

"We zitten nog in een relatie", gaat Selma met een dikke lach op haar gezicht verder. Ze vertelt dat het maar één keer is gebeurd dat de twee elkaar ontvolgden op Instagram. "Ik zei tegen hem dat we best wel veel over ons heen kregen. 'Het is alleen maar voor dit, of alleen maar voor dat', terwijl als je iemand echt leuk vindt je met diegene bent omdat je diegene écht leuk vindt."

"Toen zei ik hem: 'Laten we gewoon die foto's weghalen. Niemand hoeft iets te weten.' Zodoende hebben we elkaar ontvolgd. Er zat niets mysterieus achter. Het was even kijken hoe dat aanvoelde en dat ging best lekker eigenlijk, qua rust voor ons. Niemand die zich ermee bemoeide."

alleen voor de fame

Anna vervolgt het interview met de roddel dat Selma alleen maar met Boef zou gaan omdat ze een nummer uit zou brengen en fame zou willen. "Ja maar dat is heel gek", antwoordt Selma.

"Want voordat ik een relatie met hem had ben ik wel Selma Omari geweest. Ik was wel een vlogster en deed altijd mijn eigen ding. Ik ben wat dat betreft ambitieus in het zelf dingen willen bereiken, maar mensen linken het heel makkelijk omdat je heel snel als vrouw zijnde in dat hoekje wordt geplaatst. Dat vind ik wel heel jammer."

Het volledige interview met Selma Omari dat Anna Nooshin kun je bovenaan de pagina bekijken.

Ster advertentie
Ster advertentie