Entertainment

'Drake in quarantaine na feestje met besmette NBA-ster Kevin Durant'

foto: Instagram: champagnepapi
  1. Newschevron right
  2. 'Drake in quarantaine na feestje met besmette NBA-ster Kevin Durant'

Drake zou zich hebben teruggetrokken in zijn huis in Toronto omdat hij mogelijk is besmet met het coronavirus. Dat melden bronnen aan Page Six. Hij heeft vorige week namelijk gefeest met NBA-speler Kevin Durant, bij wie een paar dagen later het virus werd ontdekt. Of Drake is getest en hoe het met hem gaat, is nog niet bekend.

Grens dicht

Als Drake echt in quarantaine zit, kan het best wel eens zo zijn dat hij voorlopig 'vast' zit in Canada. President Trump en de Canadese premier Trudeau hebben in verband met het virus namelijk besloten de Amerikaans-Canadese grens te sluiten voor 'niet-essentiële' reizen. Voorlopig lijkt de rapper zich in ieder geval wel te vermaken met zijn snacks:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

NBA ligt stil
Een paar dagen geleden werd duidelijk dat vier spelers van basketbalteam The Brooklyn Nets besmet zijn met het virus, waaronder dus Durant. Alle spelers en leden van de staff zitten sindsdien in quarantaine. De complete NBA-competitie werd vorige week al stilgelegd, toen Utah Jazz-speler Rudy Gobert besmet bleek te zijn.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie