Entertainment

Streamer Adin Ross kondigt einde carrière aan: "Einde van een hoofdstuk"

foto: Adin Ross via Instagram
  1. Newschevron right
  2. Streamer Adin Ross kondigt einde carrière aan: "Einde van een hoofdstuk"

Adin Ross is één van de grootste streamers op het internet. Althans, dat was hij. De streamer heeft namelijk het einde van zijn carrière aangekondigd met een uitgebreid bericht op Instagram. Zo zegt hij met trots terug te kijken op zijn werk en veel zin in de toekomst te hebben.

Adin Ross

De 23-jarige Adin Ross heeft een indrukwekkende carrière achter de rug. Zo heeft hij miljoenen mensen weten te bereiken met zijn livestreams en waren grote namen zoals Playboi Carti, 21 Savage en Blue Face te gast in zijn video's. Daarnaast zorgde hij ervoor dat Andrew Tate werd gearresteerd. De controversiële bekendheid vertelde aan de streamer dat hij vanuit Roemenië, waar hij wordt vastgehouden, naar Engeland wilde vluchten. Ross deelde toen in een video dat hij een bericht van Tate had ontvangen, waarin Tate liet weten dat hij openstond voor een samenwerking. "Hij zei: ik ga Roemenië snel verlaten en zal waarschijnlijk nooit meer terugkomen. Als je langs wil komen en een week lang wil streamen, kan dat", vertelde Ross in een livestream. "Hij zei eigenlijk: het is nu of nooit." Deze informatie zorgde er volgens de Britse justitie voor dat Andrew Tate en zijn broer werd gearresteerd.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Adin Ross stopt met streamen

Hoewel Adin Ross dus veel bekendheid heeft vergaard met zijn livestreams, lijkt hij er nu klaar mee te zijn. De streamer heeft namelijk een bericht naar buiten gebracht, waarin hij zegt te stoppen met zijn werk. In het bericht bedankt hij zijn fans voor alles. "Als ik terugblik naar mijn tijd in de spotlight ben ik erg trots op wat we samen voor elkaar hebben gekregen. Van de late livestreams tot de onvergetelijke momenten: we hebben samen herinneringen gemaakt die mij voor altijd zullen bijblijven. Hoewel dit het einde van een hoofdstuk is, ben ik benieuwd naar wat de toekomst mij zal brengen." Ross schrijft ook dat hij aan iedereen wil laten weten dat alles mogelijk is en eindigt zijn bericht met dat hij officieel stopt met streamen, maar wel altijd onderdeel zal blijven van de gemeenschap.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie