Entertainment

Messi en Ronaldo geven toe elkaar te missen in grappig fragment

  1. Newschevron right
  2. Messi en Ronaldo geven toe elkaar te missen in grappig fragment

Een kleine bromance vond er gisterenavond plaats tussen Lionel Messi en Cristiano Ronaldo tijdens de loting voor de groepsfase van de Champions League. De twee stervoetballers zaten naast elkaar en leken het de hele avond erg gezellig te hebben. Dat viel ook de presentatrice op. Ze vroeg daarom of de twee elkaar niet missen nu ze in andere competities spelen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

GOEDE RELATIE

"We hebben vijftien jaar lang het podium gedeeld," legt Cristiano uit, "ik weet niet of dat ooit eerder is voorgekomen in het voetbal: dezelfde twee mannen continu op hetzelfde podium. Zoals je weet is dat niet makkelijk." Volgens Ronaldo was het ook fijn om in dezelfde competitie te spelen, omdat ze beiden het beste uit elkaar haalden.

"Natuurlijk hebben we wel een goede relatie," vertelt de Juventus-speler verder. "We hebben nog niet samen gedineerd, maar ik hoop dat dat in de toekomst nog gebeurt!", grapt hij.

Prijzen

Tijdens de avond werden ook de beste spelers van de Champions League bekendgemaakt en daarbij vielen twee Nederlanders in de prijzen. Virgil van Dijk mocht de meest prestigieuze prijs van het seizoen meenemen: die voor beste mannelijke speler van de Champions League. Dat was niet de enige prijs waarmee hij naar huis ging. Hij won ook de prijs voor beste verdediger van de Champions League. Frenkie de Jong nam ook een mooie award in ontvangst. De speler die dit jaar van Ajax naar FC Barcelona vertrok, werd verkozen tot beste middenvelder.

Ster advertentie
Ster advertentie