Entertainment

Populaire liveshow Tory Lanez verbannen van Instagram

foto: Instagram: Tory Lanez
  1. Newschevron right
  2. Populaire liveshow Tory Lanez verbannen van Instagram

Tory Lanez heeft zijn fans de afgelopen weken goed weten te vermaken met Quarantine Radio op Instagram Live. Zijn show was zelfs zo populair dat er dinsdagavond 350.000 Instagrammers tegelijkertijd naar zijn livestream keken. Helaas kwam daar plotseling een einde aan toen Tory Lanez tijdelijk van de app gegooid werd.

Melding

"Ze willen niet dat ik win", schrijft Tory op Instagram. Bij het bericht plaatst hij een screenshot van de melding die hij ontving. Daarin staat dat hij tijdelijk geblokkeerd is van Instagram Live: "We beperken bepaalde content en acties om onze community te beschermen".

Nieuw account

Tory opende vervolgens een nieuw account om daar verder te livestreamen. Binnen een paar minuten had hij al tienduizenden kijkers, maar ook dat account werd meteen geblokkeerd. Tory is woedend, zo laat hij in een filmpje op Instagram weten: "Dit is gestoord".

Quarantine Radio

Quarantine Radio is zo populair dat Tory Lanez binnen een paar weken zo'n 1,5 miljoen Instagramvolgers erbij kreeg. Vorige week verbrak hij zelfs het record van best bekeken Insta-livestream. In zijn show gaat hij live met fans en met artiesten zoals Chris Brown, Justin Bieber en Drake.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Content

Twitteraars denken wel te weten waarom Tory van Instagram Live gegooid is. Het had waarschijnlijk niet zoveel te doen met het enorme aantal kijkers, maar vooral met de content. In de livestream kwamen namelijk veel twerkende dames voor.

#FREETORY

Tory moet zijn fans tot 14 april teleurstellen. Pas dan mag hij van Instagram weer live gaan en kan zijn Quarantine Radio-show weer doorgaan. De artiest is zelf de hashtag #FreeTory gestart in de hoop dat Instagram hem weer toegang tot de livefunctie geeft.

Ster advertentie
Ster advertentie