Entertainment

Qucee in openhartige video: "Het gaat niet goed met mij"

foto: YouTube: Qucee
  1. Newschevron right
  2. Qucee in openhartige video: "Het gaat niet goed met mij"
Qucee laat in een YouTube-filmpje weten dat het op dit moment niet goed met hem gaat. Hij heeft last van stemmingswisselingen en voelt zich overwerkt. Qucee twijfelde even of hij deze video wel online zou zetten, maar vond dat zijn trouwe volgers wel het recht hadden om te weten wanneer het niet goed met hem gaat.

Keerzijde aan YouTube

De YouTuber legt in het filmpje uit dat er fysiek niks mis met hem is, maar dat hij zich de laatste tijd mentaal niet helemaal goed voelt. Wel wil hij benadrukken dat hij niet zielig wil doen. Hij houdt van zijn werk en is eeuwig dankbaar dat hij geld kan verdienen met iets dat hij leuk vindt, maar er zit wel een keerzijde aan het leven als YouTuber: "Het legt de druk op me om te presteren. Elke dag moet ik video's online gooien, zowel op Instagram als op YouTube."

slapen op de weg

Hij legt in de openhartige video uit dat hij soms hele nachten moet doorhalen om dingen te regelen. Hij vertelt dat hij door zijn klachten wel eens in slaap valt tijdens het rijden. "Als ik op de weg rij dan val ik gewoon weg. Ja dat is best gevaarlijk. Ik denk dat mijn lichaam me aan het waarschuwen is."

'SOMMIGE DAGEN KAN IK MIJN BED NIET UITKOMEN'

Qucee laat weten dat zijn stemming heel erg wisselt: "De ene dag ben ik levendig en de andere dag slaap ik 21 uur en kan ik mijn bed niet uitkomen." Hij weet niet precies hoe dat komt, maar hij denkt dat hij misschien overwerkt is. "Anderen zeiden tegen me dat het misschien een burn-out is, daar schrok ik wel van."

angstaanvallen

Dit is niet de eerste keer dat Qucee openlijk praat over mentale problemen. Zo heeft hij eerder laten weten dat hij last heeft van angstaanvallen en depressies. Wij wensen Qucee in ieder geval veel sterkte!

Ster advertentie
Ster advertentie