Events

Buma Rotterdam Beats begonnen!

  1. Newschevron right
  2. Buma Rotterdam Beats begonnen!
Met de uitreiking van de State Awards is Buma Rotterdam Beats donderdagavond officieel van start gegaan. Tot en met zaterdag staat de havenstad in het teken van urban muziek. Er zijn masterclasses, conferenties, open mic sessies en natuurlijk veel optredens. Daarnaast is er tijdens Buma Rotterdams aandacht voor het ontdekken en promoten van nieuw Nederlands talent.

Artiesten
Tijdens Buma Rotterdam Beats komen zowel nationale als internationale artiestennaar Rotterdam . Zo geeft dancehall ster Shaggy een workshop en zijn er optredens van o.a. 2Chainz, Kraantje Pappie, The Opposites en Hef, die zijn nieuwe album releast. Ook is er een speciale editie van Jamrock X. Bekijk hier het hele programma.

FunX is erbij!
Ook FunX is erbij! Donderdag kon je live meeluisteren met de uitreiking van de State Awards tijdens een speciale uitzending van Wat Anders met Venz en Jiggy Dje. Ook zijn er de komende dagen FunX-reporters aanwezig tijdens Buma Rotterdam Beats die je op de hoogte houden van het laatste nieuws.


Talent Gianno
FunX volgt tijdens Buma Rotterdam Beats het jonge raptalent Gianno. Hij volgt masterclasses, bezoekt conferenties en krijgt tips van ervaren rappers. Een videoverslag over zijn belevenissen zie je volgende week op FunX.fm!

Ster advertentie
Ster advertentie