Events

FunX presents Kingsday Festival

  1. Newschevron right
  2. FunX presents Kingsday Festival
Op 30 april, de dag van de troonwisseling, vindt bij het Olympisch Stadion in Amsterdam het Kingsday Festival plaats presented by FunX. Het evenement telt vijf podia met live on stage grote artiesten als Steve Aoki, Yellow Claw, Dio, The Partysquad en nog veel meer! Jij kan erbij zijn want FunX geeft deze hele week tijdens verschillende shows kaarten weg; hou je radio dus goed in de gaten!

Ook via FunX.fm kun je in de prijzen vallen. Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken op kaarten is het juiste antwoord geven op de vraag onderdaan dit artikel.

Van Qday Festival naar Kingsday Festival
Na de succesvolle editie van Qday Festival in 2012 keert het evenement dit jaar terug, maar dan onder een andere noemer; Kingsday Festival. Door de kroning die op 30 april 2013 zal plaatsvinden is er besloten om dit jaar al een festival te organiseren ter ere van onze toekomstige koning. Hiermee is Kingsday Festival de voorloper op alle feesten in 2014.Wil jij bij dit unieke event aanwezig zijn? Vul dan onderstaand formulier in en hou je radio op FunX!
{source}
<iframe src="https://docs.google.com/forms/d/1JWFnOw5krE52yY2NJe0aw08AuWDcLljXU7OvZt1CLUs/viewform?embedded=true" width="550" height="800" frameborder="0" marginheight="0" marginwidth="0">Loading...</iframe>
{/source}
Ster advertentie
Ster advertentie