Events

Marc Anthony komt naar Festival Pal Mundo 2015

  1. Newschevron right
  2. Marc Anthony komt naar Festival Pal Mundo 2015
De line-up van Festival Pal Mundo 2015 wordt steeds magischer, want Marc Anthony is zojuist toegevoegd aan de indrukwekkende lijst met headliners! De populaire latinster staat vrijdag 10 april samen met onder andere Tego Calderon en Oreo op Pal Mundo.

Ahoy

Festival Pal Mundo vindt dit jaar plaats op vrijdag 10 april en zaterdag 11 april in Ahoy Rotterdam. Op de tweede dag staan onder andere Romeo Santos, Yandel, Kassav, Gio Fuertísimo en Cache Royal op het podium.

Verplaatst naar 10 en 11 april

LET OP: Festival Pal Mundo vindt NIET op 4 april en 5 april plaats, maar een week later! De juiste datum is vrijdag 10 april en zaterdag 11 april. De kaarten van 4 april zijn geldig op 10 april en die van 5 april kan je op 11 april gebruiken.Vote for Marc Anthony

Krijg je maar geen genoeg van Marc Anthony? Stem dan op je favoriete latinartiest in de FunX DiXte 1000. Vergeet ook niet om je stem uit te brengen in de FunX Latin Top 30. Marc Anthony maakt namelijk zijn opwachting op de Carlos Vives single 'Cuando Nos Volvamos a Encontrar'.

Ster advertentie
Ster advertentie