Events

Taste India Festival verplaatst

  1. Newschevron right
  2. Taste India Festival verplaatst
Het Taste India Festival dat gepland stond in het weekend van 16 juli in Den Haag wordt verplaatst naar een later tijdstip. De organisatie heeft op het allerlaatste moment moeten besluiten het Taste India Festival te verschuiven naar een later moment.

De organisatie kan vanwege onvoorziene omstandigheden en de weersvoorspelling het festival voor de geplande datum niet realiseren. Gezien de zware onweersbuien en zeer zware windstoten, kan de geplande opbouw van vandaag niet starten. Hierdoor kan het beoogde concept van het festival niet tot uiting komen, zoals beloofd is naar haar bezoekers.

Momenteel is de organisatie druk in overleg met Cineyug Entertainment Mumbai en Shahrukh Khan/Arjun Rampal en zal er z.s.m. een nieuwe datum bekend gemaakt worden.

De organisatie biedt de bezoekers de mogelijkheid om hun kaarten te behouden, die ter compensatie een aanvullend arrangement aangeboden krijgen. Mochten de bezoekers het geld van hun kaarten terug willen, kunnen ze contact opnemen met de organisatie via info@fusionentertainment.eu en zal het geld direct worden geretourneerd.

Voor vragen kan gebeld worden naar de organisatie: Fusion Entertainment op 0900 - 777 00 30.

Shahrukh Khan komt misschien een andere keer:

Ster advertentie
Ster advertentie