Events

North Sea Jazz met Pharrell, Robin Thicke én FunX

  1. Newschevron right
  2. North Sea Jazz met Pharrell, Robin Thicke én FunX
Het North Sea Jazz Festival trekt in de snelst uitverkochte editie weer grote namen naar de Rotterdamse Ahoy! Met onder andere Outkast, Stevie Wonder, Kelis, Oscar D'Leon, Joss Stone en Bootsy Collins belooft het muzikaal gezellig te worden in de komende drie dagen. Dan hebben we het nog niet eens gehad over de kopstukken van de vrijdagavond: Robin Thicke en Pharrell Williams.

Vrijdag
FunX mag natuurlijk niet ontbreken bij North Sea Jazz en daarom proeft One'sy vrijdagavond de sfeer voor je. Ze vertelt in Weekend WaX (19.00 22.00 uur) hoe de bezoekers het festival beleven en wat je allemaal gemist hebt!

Zaterdag
Jaimy blikt zaterdagochtend in ClassX (10.00 tot 13.00 uur) terug op de vrijdagavond met One’sy en hij doet de 'Wat-Weet-Jij-Van-Pharrell-Quiz'! Niels spreekt in zijn show (16.00 uur tot 19.00 uur) ook met One'sy en dan gaat het onder andere over Typhoon die niet één, maar twee keer gaat optreden op North Sea Jazz.Update:
One'sy was vrijdagavond aanwezig bij de eerste dag van het North Sea Jazz Festival. Samen met Jaimy keek ze vanmorgen terug op de optredens van o.a. Pharell Williams en Robin Thicke.

Ster advertentie
Ster advertentie