Events

Burna Boy, Tyga en A Boogie Wit da Hoodie op OH MY! Music Festival

foto: 010vision
  1. Newschevron right
  2. Burna Boy, Tyga en A Boogie Wit da Hoodie op OH MY! Music Festival

Burna Boy, A Boogie Wit da Hoodie, Tyga, Frenna en vele anderen staan dit jaar op het OH MY! Music Festival. Let wel goed op dat je straks niet in Amsterdam staat, want het festival is verhuist naar Almere! OH MY! vindt dit jaar op zaterdag 18 juli plaats op Almere Beach.

Almere Beach

Organisator 010 Vision zegt dat Arena Park te klein was geworden en dat ze daarom voor deze switch naar een grotere locatie in de buurt hebben gekozen: "Door het snelle uitverkopen, kwamen we er ook achter dat we het Arenapark min of meer ontgroeid zijn. In Almere Beach hebben we een prachtige locatie gevonden, waar we meer bezoekers kunnen ontvangen en op slechts een kwartiertje van onze eerdere plek."

Line-up

OH MY! bestaat in 2020 uit vier podia: een mainstage, een afrostage, een oldschool stage én een Silent Disco! Naast de eerder genoemde namen zijn er ook optredens van Lil Durk, Fabolous, Naira Marley, Teni the entertainer, Ms Banks en D Block Europe. De volledige line-up (per podium) wordt binnenkort bekend gemaakt.

FunX is dit jaar weer aanwezig op het OH MY! Music Festival. Vorig jaar sprak Ouassima nog met Saweetie en Roddy Rich over hun toekomst.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ook ging ze in gesprek met Josylvio, Young Ellens, Broederliefde en Anouarvines over een onderwerp dat ze niet zagen aankomen: het scheren van beenharen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie