Events

Ga naar de Kapsalon op de Rotterdamse Museumnacht

  1. Newschevron right
  2. Ga naar de Kapsalon op de Rotterdamse Museumnacht
Een museum in de avond- en nachturen even bezoeken, kan dat? Jawel, dat is mogelijk op zaterdag 6 maart a.s. want dan is het weer tijd voor de jaarlijkse Rotterdamse Museumnacht.

Met een passe-partout kaartje kun je langs meer dan 40 lokaties in de stad Rotterdam. Het is moeilijk om een keuze te maken uit het aanbod want elke lokatie heeft wel een speciaal programma ontwikkeld om jou naar binnen te lokken.


Stryder & Gaza ft. De Mark

Wel wil ik je laten weten dat CBK Rotterdam meedoet met de Rotterdamse Museumnacht en dat zij met 'de Kapsalon' een heel verrassende avond en nacht gaan organiseren. Naast live muziek van o.a. Rotterdamse rappers Stryder & Gaza en De Mark, is er ook een kledingbeurs en kun je op een groot hemelbed lekker relaxen.
Dat allemaal onder het genot van een drankje. Want de Rotterdamse Museumnacht wil niet dat je continu met je handen in je zakken stilletjes door een museum loopt.

Als jij kans wil maken op twee passe-partout kaartjes die toegang geven tot alle lokaties voor die zaterdagavond 6 maart, vul dan onderstaand formulier snel in. Doe het voor woensdag 3 maart a.s.

{rsform48}

Ogen open:

{youtube}SjW3KZHtjY4{/youtube}


Ster advertentie
Ster advertentie