Events

FunX presents Method Man en Redman

  1. Newschevron right
  2. FunX presents Method Man en Redman
Method Man en Redman gaan begin december verschillende Nederlandse steden flink wakker schudden met hun doldwaze performance. Wil jij tickets winnen voor dit dynamische duo? Hou je radio dan in de gaten; FunX geeft deze hele week in verschillende shows kaarten weg!

Online
Via FunX.nl kan je kaarten winnen voor hun optreden in het Utrechtse TivoliVredenburg. Wat moet je doen? Scroll naar beneden, vul je gegevens in en geef het juiste antwoord op onderstaande vraag om kans te maken op twee kaarten!

Waar?
Method Man en Redman treden in drie steden op. Op zaterdag 6 december zetten ze de TivoliVredenburg in Utrecht op z'n kop. Daarna maken ze op 10 december een tussenstop in het Haagse Paard van Troje om vervolgens op 11 december in de Effenaar in Eindhoven nog voor het laatst te knallen.

Batman & Robin to the rescue!
Method Man en Redman werken al ruim 20 jaar samen. Sinds 1994 duiken deze superhelden uit de hiphop scene geregeld de studio in om dope tracks voor jou te maken. Da Rockwilder, How High en Tear It Off zijn een paar van de dikke producties van Method en Red. Ze hebben samen ook twee cd's en een EP uitgebracht. Met hun eerste album wisten de rappers zelfs platina te behalen door de verkoop van ruim 1,5 miljoen exemplaren!
{source}
<iframe src="https://docs.google.com/forms/d/1hZNQPVNxdcZIhP6DyfPJ72ubgDKSnUfUtvrO_YC6fEQ/viewform?embedded=true" width="550" height="900" frameborder="0" marginheight="0" marginwidth="0">Bezig met laden...</iframe>
{/source}

Ster advertentie
Ster advertentie