Naar homepage
Events

FunX presents Keizer

  1. Newschevron right
  2. FunX presents Keizer
Keizer lanceert binnenkort z'n debuutalbum Karma. Jij kan op 18 september bij de release party in de Amsterdamse Bitterzoet zijn! FunX geeft deze hele week in verschillende shows kaarten weg, hou je radio dus goed in de gaten!

Je kan ook via FunX.nl in de prijzen vallen. Wat moet je doen? Scroll naar beneden, vul je gegevens in en geef het juiste antwoord op onderstaande vraag om kans te maken op twee kaarten!

Karma release party
Keizer brengt op 17 september zijn debuutalbum Karma uit waar al zijn fans met smart op zitten te wachten. Van deze cd werd afgelopen week het nummer Liever Alleen tot diXte van de week gebombardeerd. Dat was de tweede release van Keizer's album.

Om de lancering van het album te vieren wordt er op 18 september een release party gehouden in de Amsterdamse Bitterzoet. Hiermee gaat Keizer's Karma-clubtour bovendien van start. Tijdens de hele tour treedt de rapper op met live band.{source}
<iframe src="https://docs.google.com/forms/d/15XmJJy3Pb208aKE4_IWlqsGL52lDhZEa19r1ysuYhCw/viewform?embedded=true" width="550" height="800" frameborder="0" marginheight="0" marginwidth="0">Bezig met laden...</iframe>
{/source}
Ster advertentie
Ster advertentie