Events

FunX presents Nicky Jam

  1. Newschevron right
  2. FunX presents Nicky Jam

De dikke reggaeton hits van Nicky Jam vliegen je op 18 oktober om de oren, want hij staat dan in het Amsterdamse The Box op het podium! Wil jij aanwezig zijn bij dit vette concert? Hou je radio dan op FunX, want er worden deze week in verschillende shows kaarten weggeven.

Nicky Jam had deze zomer een wereldwijde hit te pakken met het aanstekelijke nummer El Perdon (ft. Enrique Iglesias). Zo stond deze track onder meer in Frankrijk, Portugal, Italië en in Nederland op nummer één. Maar dat is natuurlijk niet de enige hit die de reggaetonero op z'n naam heeft staan.

Hij begon in de jaren 90 met zijn muzikale carrière en werkte met veel andere bekende artiesten uit deze scene samen waaronder RKM y Ken-Y, Tito El Bambino en vooral Daddy Yankee. Na de release van zijn laatste album in 2007, besloot hij om z'n muzikale carrière op een laag pitje te zetten. Hij verhuisde naar Colombia en pakte de draad op een gegeven moment weer op. Nicky begon aan nieuwe hits te werken en met groot succes! De afgelopen jaren scoorde hij dik met nummers als Voy A Beber, Si Tu No Estas en Travesuras.

Ster advertentie
Ster advertentie