Events

Tyrese, Ginuwine en Tank naar Nederland

  1. Newschevron right
  2. Tyrese, Ginuwine en Tank naar Nederland
Dames hou je hart vast, want de R&B supergroep TGT van Tyrese, Ginuwine en Tank komt naar Nederland! Zaterdag 29 maart is het eindelijk zo ver en kunnen de Nederlandse fans kennismaken met de Three Kings On Tour in de Amsterdamse Heineken Music Hall.

TGT

Tyrese, Ginuwine en Tank gaven het startschot voor TGT in 2013, maar de plannen voor deze old school R&B-groep lagen al jaren klaar. Het lukte de drie zangers echter niet om onder hun contracten uit te komen. Na vijf jaar waren ze alle drie contractvrij en konden ze eindelijk als TGT tekenen bij Atlantic Records.

FunX

P.S. hou FunX in de gaten, want wie weet geeft je favoriete radiostation binnenkort kaarten weg voor het TGT-concert. Mocht je geen moment meer kunnen wachten, dan kan je nu al kaartjes voor de tour kopen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.TGT heeft inmiddels een aardige reputatie opgebouwd in de Verenigde Staten. De tracks Sex Never Felt Better en I Need waren dikke R&B-hits. Ook hun zoetsappige kerstsingle 'Be My Holiday' deed het lekker tijdens de feestdagen.

Ster advertentie
Ster advertentie