Events

FunX presents Drake

  1. Newschevron right
  2. FunX presents Drake
Wil jij de maand maart knallend beginnen? Dat kan! Drake geeft op woensdag 5 maart een super vet concert in de Ziggo Dome met als special guest The Weeknd. Alle kaarten zijn helaas uitverkocht! Maar niet getreurd, want FunX geeft deze hele week in verschillende shows kaarten weg voor dit concert. Hou je radio dus goed in de gaten!

Je kan ook via FunX.fm in de prijzen vallen. Wat moet je doen? Scroll naar beneden, vul je gegevens in en geef het juiste antwoord op de onderstaande vraag om kans te maken op twee kaarten.

Mixtape
Drake is momenteel één van de populairste rappers. In 2009 kreeg hij voor het eerst alle schijnwerpers op zich gericht na de lancering van zijn mixtape So Far Gone. Deze werd door MTV tot 'hottest mixtape of 2009' gebombardeerd. Hij kwam toen in het vizier van verschillende bekende rappers en producers waaronder Kanye West, Dr. Dre, Timbaland en Mary J. Blige.

Young Money
Drake tekende een aantal maanden na de release van zijn mixtape een contract getekend bij Lil Wayne's Young Money Entertainment. Met de drie albums die hij de afgelopen drie jaar heeft uitgebracht wist hij allemaal de eerste positie in de Amerikaanse charts te veroveren.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

{source}
<iframe src="https://docs.google.com/forms/d/1vyeL4mU0tpVZ-nJPYvwZQQqCMyrGsa7WsisXkLiXxZU/viewform?embedded=true" width="550" height="800" frameborder="0" marginheight="0" marginwidth="0">Bezig met laden...</iframe>
{/source}

Ster advertentie
Ster advertentie