Events

FunX presents SFB: Big Man Things Tour

  1. Newschevron right
  2. FunX presents SFB: Big Man Things Tour

De boys van SFB gaan met hun muzikale buddies op tour! Tijdens deze reis voor de BIG MAN THINGS tour maken ze onder andere een tussenstop in de Melkweg en het Paard van Troje. Wil jij hier super graag bij zijn? Hou je radio dan goed in de gaten want er worden in verschillende shows tickets weggeven!

Online
Je kan ook via FunX.nl in de prijzen vallen. Wat moet je doen? Scroll naar beneden, vul je gegevens in en geef het juiste antwoord op de onderstaande vraag om kans te maken op twee kaarten!

SFB vindt het hoog tijd om op tour te gaan. Na het succes van de Reset The Levels EP’s, New Wave en het pas verschenen album Lituatie, in samenwerking met GLOWINTHEDARK, gaan de boys samen met hun muzikale buddies op hun BIG MAN THINGS tour. Tijdens hun optredens vliegen verschillende hits waaronder Strangers en Nu Sta Je Hier je om de oren.

Je kan bij FunX tickets winnen voor hun optredens in de Annabel (19 nov. Rotterdam), de Melkweg (26 nov. Amsterdam), Tivoli Vredenburg (25 nov. Utrecht) en het Paard van Troje (15 dec. Den Haag).

Ster advertentie
Ster advertentie