Events

Boks en hiphop docu's naast elkaar

  1. Newschevron right
  2. Boks en hiphop docu's naast elkaar
Wanneer jij geïnteresseerd bent in waargebeurde verhalen oftewel documentaires, dan is het IDFA zeker wat voor jou. IDFA staat voor het International Documentary Filmfestival Amsterdam en het gaat op donderdag 20 november a.s. van start.
Tien dagen lang kun jij een keuze maken uit heel veel verschillende documentaires. Sommigen gaan over het harde leven, anderen over bijvoorbeeld muziek of voetbal.

Er zijn té veel titels, dus ik noem er maar een paar. Zoals 'Bulletproof salesman' over de handel en oorlog of 'Slingshot hiphop' over Palestijnse hiphoppers.
Deze laatst genoemde docu zit in het speciale DOC U! programma. En er zijn nog 6 andere titels binnen dit programma. Zo gaat een andere docu over de Oegandese Kassim, hij is nu bokskampioen in de VS maar was vroeger kindsoldaat.

Het IDFA wil met haar 300 (!) documentaires je boeien met prachtige verhalen en beelden. Soms is het schokkend en heftig, maar vaak ook grappig en positief.
Als je nieuwsgierig bent geworden, ik heb 2 kaartjes liggen voor zowel Kassim the dream als Bronx princess. In deze docu gaat het over de 17 jarige dochter van een stamhoofd. Wil je die kaartjes? Mail dan je naam en telefoon naar cat@funx.nl

Zie hieronder een commercial van het IDFA
{youtube}IOzME8yXCdE{/youtube}

En de trailer van Kassim the dream
{youtube}Elp5rbsNfnI{/youtube}

Ster advertentie
Ster advertentie