Events

Breakdancer in de boeien

  1. Newschevron right
  2. Breakdancer in de boeien
Bestaat echte liefde? En wat als er sprake is van een gedwongen huwelijk en niet van een vrije keuze? Zoals je weet is door de jaren heen liefde een veel gebruikt thema in verhalen en performances.
Ook in het verhaal over de Turks Nederlandse Konstanze speelt het om dé liefde. Er wacht een man in Turkije op haar, een man die zij nog nooit gezien heeft. Konstanze fantaseert over hem en denkt aan een mooie sjeik met een harem.

Maar in Nederland heeft zij al een vriendje. Wat wil de jonge Konstanze, kiest zij voor de onbekende oudere man of de jonge onervaren jongen? Het verhaal doet je denken aan zo'n romannetje, een luchtig verhaaltje. Toch is het verhaal deze keer erg okay neergezet. Want ik heb het over de voorstelling 'Geboeid' waar breakdance, rap, ballet en theater met elkaar is gemixed.

De rap wordt verzorgd door rap artieste Rosa Ana. In de scene is zij goed bekend en zij stond op de Mighty 8 compilatie cd. En nu staat zij dus in een theaterstuk!
De breaks en moves worden gedaan door Martin Tint en Sarita Keilman. Het kan zijn dat de namen je nu niet zoveel zeggen. Maar als je het youtube filmpje hieronder bekijkt dan weet je hoe goed de mensen zijn.

Hoe leuk de crew de repetities voor 'Geboeid' vinden, hoor je deze zondagmiddag tussen 14.00-15.00 uur bij FunXtra.
'Geboeid' is in Amsterdam te zien op 9, 10 en 11 oktober in Podium Mozaiëk. En ik zoek nog 2 luisteraars die er gratis heen willen! Stuur een mail naar cat@funx.nl


So you think you can dance met Martin Tint
{youtube}Fo2JCDn_TYc{/youtube}
Ster advertentie
Ster advertentie