Events

VIDEO: FunX presents Beat Illness!

  1. Newschevron right
  2. VIDEO: FunX presents Beat Illness!
Vandaag is het Wereld Aidsdag. In het kader van deze internationale dag presenteerde FunX afgelopen vrijdag in het Paard van Troje het evenement: Beat Illness! De avond bestond uit optredens van C-Mon & Kypski, Salah Edin, Zwart Licht en Zo Moeilijk en werd swingend afgesloten met dj's Hitmeister D en Moradzo. De opbrengt van het Beat Illness evenement ging voor een gedeelte naar Stichting Olean World Foundation. Bekijk de videoreportage!

Wereld Aids Dag
Vandaag is het Wereld Aidsdag, een internationale dag die gewijd is aan de bewustwording van aids. In de strijd tegen aids is het van belang dat het Nederlandse publiek op de hoogte is van de omvang en impact van de ziekte. De opbrengst van het Beat Illness evenement ging voor een gedeelte naar Stichting Olean World Foundation.

Love Life Festival
Beat Illness maakt onderdeel uit van het Love Life Festival. Van donderdag 26 november tot en met vandaag vonden er door heel Den Haag evenementen plaats. Zo waren er onder andere stand-up comedy, exposities, films, toneelstukken en een dance evenement.

Bekijk de videoreportage:

Ster advertentie
Ster advertentie