Events

Films kijken voor niks

  1. Newschevron right
  2. Films kijken voor niks
Het vindt plaats in augustus en het is nog gratis ook. Ik heb het hier over de gratis openlucht bioscopen in o.a. Amsterdam en Rotterdam. En of het nu zomers weer is of niet, er is altijd een prima sfeertje!
Ben je toevallig in Amsterdam, dan kun naar Pluk de nacht waar je in een strandstoeltje en met een dekentje een film kunt zien. Zit je liever onderuit in Rotterdam, dan kun je naar de Pleinbioscoop in Delfshaven. Meerdere avonden in de week kun je deze openluchtbioscopen bezoeken. Genoeg te zien dus, maar welke films draaien er dan?
Er zijn kleine filmhuisfilms en grotere namen in het programma opgenomen. Hier een greep uit het brede aanbod!
Pleinbioscoop Rotterdam gaat woensdag 20 augustus van start met een film over Juno, een bijdehand 16 jarig meisje die na één vrijpartij zwanger raakt. Het klinkt zwaar, maar geloof me deze film Juno is een feelgood movie met hele grappige karakters die allemaal in één straat wonen!
Hou je meer van actie, dan kun je op zaterdag 30 augustus naar the Bourne ultimatum. Je weet wel, die film met Matt Damon die de aan geheugenverlieslijdende huurmoordenaar Jason Bourne speelt.

Tuurlijk, ik hoor je denken "heu..die film is uit 2007, ken ik al". Maar weet je, zittend in zo'n strandstoeltje met eventueel een dekentje tegen de koude augustusavond over je knietjes, maakt het allemaal net ietsje anders. En deze setting maakt het zo leuk om deze films nog eens op groot scherm te zien. Het is een soort drive-in bisocoop alleen heb je geen getunde bolide om je heen. Wel de lichaamswarmte van je buurman of -vrouw. Ach, probeer het eens uit en de stoeltjes staan klaar dus sjouwen met je ligbank hoeft niet.
Ster advertentie
Ster advertentie