Events

Joey Bada$$, Kehlani en Konshens toegevoegd aan Encore Festival

  1. Newschevron right
  2. Joey Bada$$, Kehlani en Konshens toegevoegd aan Encore Festival

Joey Bada$$, Kehlani, Baauer, Konshens, Walshy Fire en Branko (Buraka Som Sistema) zijn toegevoegd aan de line-up van de derde editie van Encore Festival op zondag 28 augustus! Eerder maakte de organisatie al bekend dat Fetty Wap, Metro Boomin, SFB, Sevn Alias, WSTRN, Jonna Fraser en MHD optreden in de NDSM-Werf in Amsterdam.

JOEY BADA$$

De Amerikaanse rapper Joey Bada$$ is in korte tijd uitgegroeid tot een ware hiphopsensatie. Hij wordt geprezen om zijn unieke boombap rapstijl en zijn album ‘B4.DA.$$’ zorgde voor een doorbraak bij het grote publiek.

KEHLANI

R&B zangeres Kehlani staat bekend om haar eerlijke, ongepolijste teksten. Ze brak in 2014 door met haar mixtape ‘Cloud 19’. Ook haar debuutalbum ‘You Should Be Here’ werd goed ontvangen en leverde haar zelfs een Grammy nominatie op. Afgelopen jaar gaf ze bij de clubnacht Encore al een waanzinnige performance in een stijf uitverkochte Melkweg.

BAAUER

De Amerikaanse hiphop -en dance producer Baauer is debuteerde met een dubbel platina nummer 1 single die vooral online uitgroeide tot een hype: ‘Harlem Shake’. Er is echter meer! Zijn debuutalbum ‘Aa’ verscheen in maart 2016 met special guests als Future, Pusha T en M.I.A..

Konshens

Konshens is momenteel één van de populairste artiesten in de reggae en dancehall scene. Je kent hem natuurlijk van de FunXhits Policeman, Only You Know en zijn nieuwe single Bruk Off.

Walshy Fire, Branko & Kuenta I Tambu

Ook MC en producer Walshy Fire zweept het publiek op zoals niemand anders dat kan. Dat moet ook wel als je als MC van Major Lazer. Producer en deejay Branko is onderdeel van het befaamde collectief Buraka Som Sistema, maar ook solo timmert hij lekker aan de weg. De groep Kuenta I Tambu kan misschien wel het beste omschreven worden als een wilde, kleurrijke explosie van energie die de gekste dansmoves uit mensen naar boven haalt.

DJ's, MC’s en Encore Freshmen

Aan Nederlandse top DJ’s geen gebrek op Encore Festival. Aan de line-up zijn nu Full Crate, Rachel Green, Hannah Faith, Cincity, Rancido, WaxFiend, Prime en Irwan toegevoegd. De MC’s Taylor en Leeroy zullen aanwezig zijn om de optredens te hosten. Men kan nog tot 30 mei stemmen welke van de vijf Encore Freshmen talenten zal optreden tijdens het festival.

Ster advertentie
Ster advertentie