Events

FunX DJ Battle in Annabel Rotterdam

  1. Newschevron right
  2. FunX DJ Battle in Annabel Rotterdam

FunX daagt ook dit jaar dj's uit om zoveel mogelijk tracks aan elkaar te mixen binnen twee minuten. Op deze manier kunnen acht dj's zich kwalificeren voor de derde FunX DJ Battle in de Annabel in Rotterdam. DJ Irwan, Abstract en Flava zijn de juryleden en bepalen - samen met jou - wie de winnaar wordt van de FunX DJ Battle 2019.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Finale

Veertien dj's krijgen de kans om hun skills te tonen tijdens de voorrondes in Start. De winnaars mogen door naar de finalerondes die 18 april van 22.00 tot 04.00 uur plaatsvinden in de Annabel in Rotterdam. Rondom de optredens van de kandidaten, maken we de avond compleet met optredens van SXTEEN, Jhorrmountain, JoeyAK, Irwan, Flava, Abstract, Superior, Moradzo en dj Wef.

Prijzen

De winnaar gaat niet alleen naar huis met de felbegeerde FunX DJ Belt, maar mag ook een set draaien tijdens de FunX Music Awards. Daarnaast mag de winnaar optreden op Get Loose Festival en Rotterdam Unlimited. En dat is niet alles! Je krijgt namelijk ook nog een kwartaal lang een eigen uur in de zaterdagprogrammering van FunX.

Bij zijn?

Wil je meefeesten in Annabel? Meld je dan hier aan! Let op: je moet 18 jaar of ouder zijn.

Ster advertentie
Ster advertentie