Events

'Notorious' gratis beoordelen voor FunXtra

  1. Newschevron right
  2. 'Notorious' gratis beoordelen voor FunXtra
Muziek en film heb ik altijd wel een interessante combinatie gevonden.
Een aantal van die combinaties is te zien tijdens het 'Music 4 your eyes' festival.
Dit muziekfilmfestival vindt gedurende de maand september plaats in de Melkweg in Amsterdam. En er zitten een paar titels bij die nieuwsgierig maken!


Zoals 'The night James Brown saved Boston', een docu over het concert van de soullegende na de moord op Martin Luther King jr. Of 'Am i black enough for you', over Billy Paul (hij zong 'Me and mrs Jones').
Of een muziekfilm over reggae sound systems of over een raplegende. En voor deze twee films trouwens, zoek ik nog FunXtra recensenten!

Ten eerste wil ik van jou weten wat jouw mening is over de documentaire 'Musically mad'. Deze wordt vertoond op donderdag 10 september aanstaande en het gaat over de reggae soundsystems in Engeland.
En dan ten tweede, het betreft een premiere! Nederland heeft er op moeten wachten, begin dit jaar kwam de film al uit in de VS en nu is het dus eindelijk hier te zien. Ik heb het over de bio-pic 'Notorious B.I.G', over het korte leven van Christopher Wallace uit Brooklyn. De film wordt voor het eerst vertoond op maandag 28 september en ook hiervoor zoek ik een FunXtra recensent.

Wanneer je gratis naar''Musically mad' óf 'Notorious B.I.G' wilt gaan en je wilt daar je mening over geven bij FunXtra zondag, dan zal je toch even een mailtje naar me moeten sturen met je gegevens en een korte motivatie waarom je persé die film wilt zien.
De kaarten voor de reggae film zijn al weg. Mail voor 21 september a.s. je naam en gegevens naar cat@funx.nl als je op groot scherm 'Notorious' wilt zien!


Notorious:
{youtube}ENNqayMGr-U{/youtube}
Ster advertentie
Ster advertentie