Events

FunX presents Joe

  1. Newschevron right
  2. FunX presents Joe
Je kan op dinsdag 15 oktober lekker wegdromen in de Melkweg bij de zwoele nummers van Joe. FunX geeft deze hele week in verschillende shows kaarten weg voor zijn concert; hou je radio dus goed in de gaten!

Je kan ook via FunX.fm in de prijzen vallen. Wat moet je doen? Vul je gegevens in en geef het juiste antwoord op de onderstaande vraag om kans te maken op twee kaarten.

Joe's muzikale carrière ging in 1993 van start met de lancering van zijn debuutalbum 'Everything'. Hij brak echter vier jaar later pas echt door met het album 'All That I Am'. Hiervan werden de nummers 'All The Things Your Man Won't Do', 'Don't Wanna Be A Player' en vooral 'All That I Am' allemaal hits. In het jaar 2000 bracht Joseph Lewis Thomas, beter bekend als Joe, zijn meest succesvolle album 'My Name is Joe' uit. Van deze cd wist hij met het nummer 'Stutter' de eerste positie in de Billboard Hot 100 te veroveren. Het meest recente album ' Doubleback: Evolution of R&B' werd enkele maanden geleden nog gelanceerd. Je Kan bij het concert in de Melkweg dus genieten van Joe's oude hits en nieuwe romantische nummers verwachten.

{source}
<iframe width="550" height="325" src="//www.youtube.com/embed/K7eIrIG9j2k" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
{/source}

{source}
<iframe src="https://docs.google.com/forms/d/1f9-wgezk9DiKwqFhJVKRfK-jk5SKJXEtDtrh9Lym_lY/viewform?embedded=true" width="550" height="800" frameborder="0" marginheight="0" marginwidth="0">Bezig met laden...</iframe>
{/source}
Ster advertentie
Ster advertentie