Events

FunX presents Tory Lanez

  1. Newschevron right
  2. FunX presents Tory Lanez

Tickets voor het optreden van Tory Lanez in de Paradiso waren onlangs binnen 4 uur uitverkocht. Om al die fans die achter het net hebben gevist bij het bemachtigen van een kaartje te pleasen, komt hij een dag eerder naar Nederland voor een show in het Patronaat! Wil jij hier super graag bij zijn? Hou je radio dan goed in de gaten want er worden in verschillende shows tickets weggeven!

ONLINE

Je kan ook via FunX.nl in de prijzen vallen. Wat moet je doen? Scroll naar beneden, vul je gegevens in en geef het juiste antwoord op onderstaande vraag om kans te maken op twee kaarten!

Daystar Peterson, beter bekend als Tory Lanez, staat op zondag 8 mei om 21.00 uur in het Haarlemse Patronaat op het podium. Het Canadese talent wist een aantal jaar geleden de aandacht te trekken met twee vette mixtapes. Vorig jaar lanceerde hij zijn eerste EP, Cruel Intentions. Toen hij zijn single Say It lanceerde kreeg hij een contract aangeboden bij Mad Love Records en het super populaire Interscope Records. Daar staan grote artiesten als Eminem, Dr. Dre en Kendrick Lamar onder contract.

Ster advertentie
Ster advertentie