Events

25 jaar bubbling op Buma Rotterdam Beats

  1. Newschevron right
  2. 25 jaar bubbling op Buma Rotterdam Beats
Buma Rotterdam Beats gaat 14 november van start met de State Awards, het prijzengala waar FunX live uit zal gaan zenden. Maar het is zeker geen hiphop-only festival. BRB staat bijvoorbeeld ook in het teken van 25 jaar bubbling.

25 jaar bubbling

Bubbling bestaat 25 jaar en dat wordt op Rotterdam Beats groots gevierd met pionier DJ Moortje, die gezien wordt als de motor van deze Nederlands/Caribische dj-stijl. Hij gaat als eregast vertellen hoe de stijl ontstond en spreekt met jonge collega's over de unieke invloed die de Nederlandse dj-cultuur op dit moment in de rest van de wereld heeft.

Succesproducers

Nederlandse producers zoals Boaz van de Beatz, The Partysquad, Munchi en Reverse spelen een steeds grotere rol in de internationale muziekindustrie. Daarom staan hun succesverhalen centraal tijdens de vierde editie van Buma Rotterdam Beats dat van 14 t/m 16 november plaatsvindt.

Masterclasses & acts

Buma Rotterdam Beats biedt ook een podium aan muzikanten die 2013 kleur gaven hun verhaal, zoals bijvoorbeeld The Opposites en Mr. Probz. Daarnaast zijn er ook masterclasses van bijvoorbeeld S1 (GOOD Music/label van Kanye West), de Nederlandse hitproducer Reverse, Roses Gabor uit Londen en de innovatieve Amerikaanse hiphopacts Black Milk en Oddisee.

BRB

Voor het volledige programma en meer informatie over Buma Rotterdam Beats surf je naar beats.nl.
Ster advertentie
Ster advertentie