Events

Win kaarten voor FunX Sweet 16 met droomoptredens van FunX-artiesten

  1. Newschevron right
  2. Win kaarten voor FunX Sweet 16 met droomoptredens van FunX-artiesten

FunX wordt dit jaar zestien en daarom pakken we groots uit met een dikke FunX Sweet 16-party! Op 21 september wordt Villa Thalia omgetoverd tot een droomverjaardag met optredens van héél veel FunX-artiesten en een flink aantal verrassingen, want zestien jaar wordt je maar één keer in je leven. Een cadeautje hoeft je trouwens niet mee te nemen, want tijdens FunX Sweet 16 word jij in de watten gelegd. Het enige dat je hoeft te doen is een kaartje fixen en in je sickste outfit langskomen.

Optredens

FunX pakt tijdens FunX Sweet 16 flink uit met optredens van Leafs, ValsBezig, Esko Ft. Hansie & Lauwtje, Young Ellens, Gio, Jairzinho, Tur-G & Zoë-Jadha, Superior, Hato, Moradzo, Wef, Robin Roxette, 4shobangers én een Mystery Guest! De hosts van de avond zijn Jaimy en Ouassima!

Win!

Hou er wel rekening mee dat je kaarten voor FunX Sweet 16 niet kunt kopen. De tickets worden weggegeven via de verschillende radioshows, via de FunX socials en natuurlijk online. Je maakt onder andere kans door het Sweet 16-formulier hieronder in te vullen.

Ster advertentie
Ster advertentie